Social Media

Andreea Esca face anunțul despre căsnicia ei

Cu 20 de ani în urmă, Andreea Esca și Alexandre Eram treceau printr-o experiență cu totul deosebită. Amândoi au fost invitați să realizeze un pictorial pentru o revistă foarte cunoscută, au acceptat invitația, iar respectiva apariție s-a bucurat de un succes uriaș. 

Anii au trecut, iar Andreea Esca și soțul său au acum doi copii – Alexia și Aris. Revista Viva! realizează acum un nou pictorial cu Andreea Esca și familia, iar vedeta mărturisește că trăiește o senzație reconfortantă. Parcă au trecut doar 10 ani de la acel pictorial, nu 20.

”Foarte multă vreme am avut senzația că acum se împlinesc 10 ani de la acea copertă”, declară acum Andreea Esca. Mai mult, celebra prezentatoare TV spune că nu i-a fost greu să-și convingă soțul să i se alăture pentru realizarea respectivului pictorial.

”Îi plăcea această lume „a mea, dovadă că și acum a fost încântat de ideea de a reface prima copertă VIVA!. Avea deja cunoscuți în domeniu, nu era chiar străin acestui mediu. Și în Franța avea o gașcă în showbiz, chiar el lucrase, în timpul liceului, la un studio de producție din Paris”.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.