Actualitate

Andreea Marin este însărcinată?

Andreea Marin este însărcinată pentru a doua oară? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tururor. Vedeta s-a afişat cu o burtică suspectă, care i-a cam pus pe gânduri pe fani.

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, are o fetiţă pe nume Violeta din mariajul cu Ştefan Bănică Jr. Şi pentru că ştie cât de frumos este sentimentul de a fi mamă, vedeta a recunoscut de fiecare dată că dacă se poate este dispusă să mai aducă pe lume un copil.

Însă dacă este să analizăm cele mai recente imagini cu Andreea Marin, am putea spune că bebeluşul este deja pe drum. Vedeta a oferit, vineri dimienaţă, un interviu la un post tv, unde a vorbit despre felul în care are grijă de ea, însă şi despre o nouă sarcină.

Am mai spus lucrul acesta şi nu este un secret. Dacă Dumnezeu ne binecuvântează, (n.r un copil) este primit cu braţele deschise. Cred că lucrurile nu stau mereu doar în mâinile noastre, ci şi în mâiniel celui de Sus”, a spus Andreea Marin la o emisiune tv.

De Sărbători, în vacanţă, nu-mi refuz nimic, dar după aceea trebuie să-mi văd de treabă şi să readuc corpul într-o formă bună. Folosim multe verdeţuri în această perioadă”, a adăugat Andreea Marin, după ce a fost întrebată despre felul în care are grijă de organismul ei.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.