Actualitate

Andreea s-a întors din Germania ca să nască

Pare de domeniul stiintico-fantastic cee ace s-a intamplat la spitalul din Barlad! O femeie a ajuns de urgenta acolo, acuzand dureri de nastere, dar medicul de garda a constatat ca nu este vorba de un bebelus. Astfel, ea a fost trimisa acasa cu diagnosticul de sarcina inchipiuita. Ce a urmat este halucinant.

Femeia de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a ajuns pe 7 februarie cu ambulanta la spital, acuzand dureri de nastere.A fost inregistrata cu sarcina la termen si imediat a fost chemat medicul specialist ginecolog. Femeia a fost dusa apoi in sala de nasteri.

Medicul ginecolog de garda, Adina Boca, a constatat ca in pantelece femeii nu se afla niciun copil! Degeaba a sustinut femeia ca are sarcina ascunsa, dupa cum spune ea ca a fost diagnosticata in Germania, pe 15 ianuarie.

Andreea Todeila a facut tot felul de teste, la cererea sa si la recomandarea medicului Boca, dar din toate a rezultat ca nu este insarcinata. Desi a sustinut mereu ca are contractii, copilul se misca si i se aude inima batandu-i.

A fost totusi trimisa acasa, pentru ca nu a iesit nimic la testul imagistic. Femeia a cerut ajutorul presei si al managerului spitalului. Ea a adus niste argumente. A explicat ca mai are un copil, nascut in 2011, tot la spitalul din Barlad, cand i s-a pus diagnosticul de chist ovarian. Cand a fost operata insa, medicii au gasit in loc de chist o fetita de 3,4 kg! Fix ca si acum, femeia sustine ca sarcina era ascunsa si copilul nu se vedea! Femeia a plecat la un alt spital, unde spera sa nasca, in timp ce medicul Adina Boca sustine, in continuare, ca nu este insarcinata, ci are o dereglare hormonala si obezitate.

”În Germania am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate si mi s-a spus cã sunt însãrcinatã, dar cã am uter septat si copilul nu se vede. Eu le-am spus cã am mai avut aceastã problemã la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însãrcinatã si am fost dusã la spital sã nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul. Mi s-a spus cã am chist si m-au operat ca sã-mi scoatã chistul si când colo era un copil, o fetitã de 3,4 kilograme.

Medicii din Germania mi-au fãcut toate testele posibile, dar nu au iesit pozitive, dar când au fãcut testul la sân, a iesit pozitiv, adicã am lapte. Au spus cã 60% existã posibilitatea sã am sarcinã, iar 40 % nu stiu ce sã spunã. Ei nu si-au asumat sã mã opereze, m-au trimis în tarã, la medicii care mi-au fãcut operatia în 2011, de cezarianã.”

, a spus Andreea Todeilă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.