Actualitate

Andreea Vanesa Cebotari – Nou Talent Muzical din Republica Moldova

La început de primăvară, Republica Moldova mai cunoaște o voce nouă, cu un farmec aparte, angelic. Este vorba de o fetiță talentată și cu o doză mare de carismă – Andreea Vanesa Cebotari, originară din orașul Ungheni, ce debutează cu piesa „Tu Fii ca Mine”, o melodie pozitivă, plină de soare și speranță, versurile căreia pot schimba viziunea omului spre bine, de a nu uita să rămâi, uneori, „COPIL”.

Piesa este realizată de o echipă internațională și anume de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master Of The Sound”, compozitor din Spania.

La doar 6 anișori, Andreea Vanesa e o adevărată steluță în regiunea ei. A făcut parte din Studioului Muzical – Coregrafic “Mini-Song” și cercul de dansuri orientale „Belly Dance” încă de la vîrsta de 3 ani. Pe lângă muzică și dans, mai face și modelling în cadrul ”Jolie Models Agency”. În prezent, este membru al Studioului Muzical-Coregrafic „Do Re Micii”, iar recent, tânăra artistă a început pregătirile preșcolare în cadrul “Academiei Copiilor”, deoarece în curând va păși pragul școlii.

Îi urăm succes!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.