miercuri 15 august 2018 6:33 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / Andrei George Croitoru, arta grafica in creion
Adpres Market

Andrei George Croitoru, arta grafica in creion

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Andrei Croitoru este un tânăr artist care ne demonstrează că artă înseamnă şi precizia creionului, că un desen realizat cu fineţe şi migală poate dezvălui frumuseţe, sensibilitate şi idei strălucite. Sub măiestria creionului său reliefează o lume deosebită, ştiind cum să pună în valoare formele şi trăsăturile, dar şi cum să le îmbine.

Artistul desenează de când se ştie
Artistul desenează de când se ştie, însă de vreo 11 ani de zile s-a concentrat mai adânc asupra acestei pasiuni şi a reuşit să ajungă la un nivel profesionist.
“Am desenat dintotdeauna, dar am început să aprofundez desenul din 2006. Primul meu desen… mi-am desenat mâna stângă ..cu mâna dreaptă”, îşi aminteşte Andrei.

În toţi aceşti ani de când Andrei şi-a îndreptat întreaga atenţie şi concentrare asupra desenului în creion, acesta a realizat sute de astfel de desene, printre care stau mărturie portete ale unor valori din domeniul artei, dar şi logo-uri, etichete şi desene pe pereţi. Toate au fost create cu pasiune şi suflet, iar rezultatul este pe măsură.
Asta fiindcă nu e doar talent, ci şi muncă şi mult suflet la mijloc. Aceasta e calea pe care a urmat-o cu ambiţie şi perserverenţă pentru a ajunge astăzi pe treapta succesului.

Am realizat sute de desene.
“Am realizat sute de desene. Pe lângă desene realizez şi logo-uri, etichete, desene pe pereţi, portrete,etc. Îmi realizez şi clipuri de promovare care se regăsesc pe internet”, mărturiseşte artistul.
Nu are studii în domeniu dar se declară autodidact. Munceşte intens pentru a evolua din ce în ce mai frumos. Astfel, acesta ne demonstrează că acolo unde este talent, prin muncă poţi şlefui harul tău în opere deosebite prin care să transmiţi mesaje care să ajungă la sufletul privitorului, iubitorului de artă şi frumos. Nu e simplu să creezi ceva special, însă dacă pui suflet şi îţi urmezi pasiunea poţi ajunge la inima publicului şi îi poţi cuceri prin fineţe şi precizie chiar şi cu ajutorului creionului. Se pot face minuni şi în această direcţie.

Arta grafică simbolizează o oglindă
Pentru Andrei, arta grafică simbolizează o oglindă. Acea reflexie prin care îşi priveşte lumea interioară, prin care se dezvăluie şi în care caută regăsirea de sine. Este un univers nelimitat căruia îi dă viaţă şi prin care trăieşte alături de noi.
“Arta grafică pentru mine este e oglindă în care mă văd şi în care poţi privi si poţi vedea doar căutând.”


Video: DiverseDaria StefanToma CaragiuAltele
Andrei este ferm convins că acesta este drumul pe care îl va urma şi în viitor, fiindcă pasiunea sa este atât de puternică încât îi va fi tovarăş pentru totdeauna. Crede cu tărie în harul său, în menirea sa şi vrea să realizeze opere cât mai frumoase, originale, care să poarte amprenta sa.
Ştie că nu premiile sunt confirmarea succesului său. Doar aprecierea publicului şi a celor la inimile cărora a reuşit să ajungă. Ştie că nu va fi un drum uşor, dar acolo unde înfloreşte iubirea pentru arta sunt cele mai fermecătoare roade. Ştie că deţine puterea creionului şi poate reuşi să se înalţe acolo unde şi-a dorit mereu.
Artistul poate fi găsit şi pe pagina sa de facebook Andrei George Croitoru.

Toma Caragiu / Portret in creion 2016 Andrei George Croitoru

Toma Caragiu Portret in creion 1m x 70cm2016 Andrei George Croitoru

Posted by Andrei George Croitoru on Freitag, 28. Oktober 2016

Andrei George Croitoru, arta grafica in creion
GW

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com