Actualitate

Angelo D’Orsi, jurnalist Italian: Zelenski este un pericol pentru propriul popor. Acesta duce o campanie care, în realitate, va provoca distrugeri si pierderi de vieti omenesti în rândul propriului popor.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, reprezintă un pericol pentru propriul popor, a declarat jurnalistul și istoricul italian, Angelo D’Orsi (foto jos), la postul de televiziune Rete 4, relatează Gazeta.ru.

Volodimir Zelenski duce o campanie care, în realitate, va provoca distrugeri și pierderi de vieți omenești în rândul propriului popor. Dar acest lucru nu îl prea îngrijorează, a spus el.

În opinia lui D’Orsi, Zelenski este unul dintre principalele obstacole din calea dobândirii păcii. Jurnalistul este, de asemenea, de părere că, ceea ce se întâmplă în Ucraina, este ”războiul Statelor Unite împotriva Europei”. După cum consideră D’Orsi, SUA sunt interesate să rupă legăturile dintre Rusia și Uniunea Europeană și, pe viitor, dintre Rusia și China.

America nu poate înțelege că lumea unipolară născută după 1989 și unde a existat o singură superputere, o singură valută și o singură limbă, se schimbă, a explicat D’Orsi.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.