Social Media

Anglia: Cine o trezește în fiecare dimineață pe Regină și cum cere suverana să i se pregătească apa pentru baie?!

Un corespondent regal a divulgat informații din interiorul Familiei Regale Britanie. Astfel am aflat și noi unele dintre cele mai stricte reguli care se respectă la palat și care o au în centrul lor pe Regina Marii Britanii. Toată atenția este pe Elisabeta a II-a care are niște tabieturi la care nu renunță niciodată.
Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

Reguli de aur din interiorul palatului regal

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are parte de toată atenția din partea angajaților curții regale. Regina are consilieri, șoferi, bucătari, valeți și cameriste. Puțini sunt cei care știu cum începe o zi din viața suveranei, dar iată că uneori mai apar informații și în mediul exterior care ne ajută să știm mai multe despre membrii familiilor regale.

Ei bine, corespondentul regal Brian Hoey a dezvăluit pentru Daily Mail cum arată un început de zi din viața Reginei Angliei.

Se pare că pe suverană nu o trezește alarma de la ceas, ci în fiecare dimineață, sub geamul ei, la o anumită oră, cântă un cimpoier și îi dă trezirea Reginei. Primul lucru pe care îl face dimineață este să dea drumul la radio și să asculte, negreșit, în fiecare zi, BBC Radio 4, mai exact emisiunea lui John Humphrys, o emisiune politică intitulată Today.

Apoi Regina servește un ceai, același întotdeauna (se numește Earl Grey) și niște biscuiți, timp în care menajera sa îi pregătește baia.

Cum se pregătește apa pentru baia Reginei

Aici este un întreg ritual numai de menajeră știut pentru că Regina este chemată abia când totul este pregătit. Suverana are niște cerințe clare pe care le-a stabilit o dată, nefiind nevoie să mai repete: apa trebuie să aibă o anumită temperatură care se verifică cu ajutorul unui termometru de lemn, iar în cadă nu trebuie să fie nici mai mult, nici mai puțin de 18 cm de apă.

Ei bine, se pare că acestea sunt cerințele Reginei Marii Britanii când vine vorba despre prima parte a zilei, începând de la cântecul cimpoierului și până la baie, după care Regina își începe programul zilnic de activități și întâlniri.

Spre deosebire de alți membri ai familiei regale despre care s-a scris că sunt mofturoși și se comportă nepotrivit cu angajații de la curte, despre Regina nu au apărut astfel de zvonuri în spațiul public.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.