vineri 21 septembrie 2018 7:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ANM emite ALERTA de ULTIMA ORA: ninsori,ger si vant puternic in TOATA TARA
Adpres Market

ANM emite ALERTA de ULTIMA ORA: ninsori,ger si vant puternic in TOATA TARA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ninsori, ger şi vânt puternic în toată ţara. Alerta este valabilă până duminică după-amiază.
Astfel, potrivit ANM, în intervalul 12 ianuarie, ora 22:00 -> 14 ianuarie 2018, ora 16:00, îşi vor face prezenţa fenomene precum intensificãri ale vântului, precipitaţii predominant sub formã de ninsoare şi rãcire.

Începând din cursul nopţii de vineri spre sâmbãtã (12/13 ianuarie) vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice şi la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbãtã (13 ianuarie) local şi în centrul şi nord-vestul ţãrii. Se vor înregistra viteze la rafalã de 45…55 km/h, mai mari pe litoral şi în sudul Banatului, de pânã la 60…70 km/h.

Duminicã (14 ianuarie), intensificãri temporare ale vântului vor mai fi în Dobrogea, mai ales în zona litoralului, sudul Banatului şi local în Muntenia.

Din cursul nopţii de vineri (12 ianuarie) şi pânã în dimineaţa zilei de duminicã (14 ianuarie), temporar se vor semnala precipitaţii slabe cantitativ în majoritatea regiunilor. Acestea vor fi predominat sub formã de ninsoare în Oltenia, Transilvania şi pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviţã şi ninsoare în Dobrogea, Banat şi Crişana, iar local la munte şi în Moldova va ninge. Se va forma polei sau gheţuş. Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminicã (14 ianuarie) pe litoral, sud-vestul Olteniei şi sudul Banatului.

Potrivit informării meteo, în intervalul menţionat, vremea se va rãci, astfel cã duminicã temperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar nopţile de la începutul sãptãmânii viitoare vor fi geroase îndeosebi în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii.

Sursa:observator.tv

Post-ul ANM emite ALERTA de ULTIMA ORA: ninsori,ger si vant puternic in TOATA TARA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com