Vremea

ANM. Prognoza meteo pentru saptamana aceasta: Vine iarna în unele zone din țară. La munte au căzut primii fulgi de nea și s-a așternut un prim strat.

Ultima perioadă a fost una extrem de neplăcută, pentru că ploile au pus stăpânire pe întreg teritoriul și nu sunt semne că scăpăm de precipitații prea curând. Ce ne așteaptă săptămâna aceasta, 11- 18 octombrie?!

După temperaturile ridicate de acum o săptămână, de peste 25 de grade celsius, a venit perioada ploilor care parcă nu se mai opresc. Toată țara se confruntă cu ploi și temperaturi scăzute și meteorologii nu au deloc vești bune pentru noi.

Specialiștii ANM vin cu informații neplăcute pentru săptămâna aceasta, care nu vă fi cu nimic mai bună decât ultimele zile, din contră. Vremea se răcește drastic în următoarele zile, ninsorile și frigul pun stăpânire pe țara noastră și ploile nu ne mai dau deloc pace. Sunt anunțate cantități considerabile de precipitații.

Temperaturile vor înregistra o scădere dramatică, frigul intrându-și în drepturi, deși nu ne așteptam la schimbări drastice atât de repede. Temperaturile pentru săptămâna 11-18 octombrie vor fi mult mai scăzute decât cele normale. Diminețile vor fi foarte reci și ne așteaptă și ceața.

Meteorologii spun că de săptămâna aceasta vine iarna în unele zone din țară. La munte deja au căzut primii fulgi de nea și s-a așternut un strat considerabil, mai ales în zonele înalte.

Vremea nu își vă reveni nici în următoarea săptămână. Potrivit ANM, în perioada 18 – 25 octombrie, temperatura medie a aerului vă avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval. Cât despre ploi, acestea vor fi normale din punct de vedere cantitativ pentru luna onctombrie.

Meteorologii spun, însă, că lucrurile merg spre bine în noiembrie. Vremea vă fi una normală și bună luna viitoare. Temperaturile vor fi mai crescute decât cele normale pentru acea perioadă la nivelul întregii țări. Ploile vor fi deficitare în regiunile sudice, iar în restul regiunilor vor fi apropiate de normal.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.