Sanatate

Antidotul ficatului gras. Soluția naturală și eficientă.

În ultimii ani, s-au înmulțit cazurile persoanelor diagnosticate cu ficat gras. Totul se datorează consumului din ce în ce mai crescut de alimente nesănătoase. Ele sunt foarte dăunătoare sănătății ficatului.

Boala cunoscută drept ”ficat gras” este una întâlnită frecvent și se produce din cauza acumulărilor de grăsimi în ficat. Boala se manifestă prin durere în zona superioară superioară a abdomenului (unde este localizat ficatul) și este destul de dificil de tratat.

Persoanele diagnosticate cu ficat gras au diverse simptome, printre care și oboseala accentuată.

Vestea bună este că există un remediu natural care poate trata ficatul gras și este foarte eficient.

Nu îl veți afla din rețetele medicilor, dar specialiștii în medicină alternativă îl recomandă.

Aveți nevoie de:

2 lămâi

2 sfecle roșii de mărimi medii

2 cești cu apă minerală

Înainte, curățați sfecla de coajă, o tăiați bucăți și apoi o faceți piure la blender. Adăugați apoi zeama de la lămâi și apa, după care amestecați bine.

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii recomandă consumul acestui smoothie de trei ori pe săptămână. Vă va purifica organismul și sângele, având o puternică acțiune detoxifiantă și vă va curăța ficatul de grăsimea acumulată.

Un alt suc remediu pentru vindecarea ficatului dv. este amesctecul din: 2 lămâi, 2 cești cu suc de mere proaspăt stors, 500 ml de suc de pătrunjel, jumătate de cățel de usturoi, o bucată mică de ghimbir, 80 ml ulei de măsline și o ceașcă de ceai de plante.

Amestecați totul la blender și beți 5 zile la rând, cu 2 ore înainte de masa de pranz. Vă va curăța ficatul, starea de sănătate va fi vizibil îmbunătățită și vă veți simți plini de energie.

Orez Sârbesc cu Pui. Această rețetă sigur te va da pe spate

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 25 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE

  • 400 g carne de pui
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 100 g unt
  • 50 ml ulei
  • 2 morcovi mijlocii
  • 2 ardei
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE

1. Se spală orezul în două-trei ape şi se pune apoi la călit, într-o cratiţă cu puţin ulei, împreună cu ceapa tăiată mărunt şi celelalte legume fie date prin răzătoarea mică, fie tăiate rondele. Se adaugă apoi 700 ml de apă, lăsându-se să fiarbă până înghite orezul toată apa. Orezul cu bob lung nu trebuie să se amestece când se află pe foc ca să nu se lipească şi să nu se zdrobească boabele.

2. Pentru a fi şi mai gustos, se pune sarea, puţin piper alb şi untul şi se bagă la cuptor timp de 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu.

3. Separat, se curăţă carnea de pui, se spală, se condimentează şi se pune la cuptor cu puţină apă şi ulei. Se lasă aproximativ 40 de minute. După ce s-a rumenit, se stropeşte cu puţin vin alb pentru a avea un gust deosebit alături de orez. Acest fel de mâncare se serveşte cald, cu o garnitură de castraveciori acri sau salată de varză şi se ornează cu pătrunjel verde, după preferinţe.

sursa: retete.unica.ro


Lasa comentariul tau...