Sport

Antrenorul Dan Petrescu are coronavirus! Comentariu: ”Cu cât l-or fi plătit ăștia, că e milionar?”

Antrenorul de fotbal al campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost găsit cu coronavirus, boală care a infectat deja trei sferturi din echipa lui. Fostul mare fotbalist internațional, care a adunat în timp, pe merit, o avere consistentă, a fost unul dintre cei mai disciplinați cetățeni în perioada carantinei, scrie gsp.ro. Cu toate astea, după nefericita ridicare a unor interdicții, antrenând și fiind vrând nevrând în mulțime, a luat și el boala.

Fotbalistul Adrian Păun a fost primul infectat și nu este exclus ca el să fi contaminat întreaga echipă și acum antrenorul care până mai ieri cerea să se joace ultimele etape ale campionatului, fiindcă altfel acest sport moare.

Firește, primele comentarii ale postacilor care nu cred că există această boală, fiind inventată de conspiraționiști, iar la noi de Iohannis, Tătaru și Orban, s-au arătat deja: ”Cu cât l-or fi plătit ăștia, că e milionar?”

C. Zamfir, AMPress

 

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.