Sport

Antrenorul Ionuț Badea a fost prezentat oficial la FC Argeș

Campionii FC Argeş l-a prezentat oficial, vineri, pe noul antrenor al echipei, Ionuţ Badea (44 de ani), într-o conferinţă de presă la care au mai participat primarul oraşului Piteşti, Cornel Ionică, şi consilierul local Cristian Gentea.

Înlocuitorul demisului Nicolae Dică (39 de ani) are ca obiectiv promovarea, a vorbit despre ultima sa experienţă la formaţia din Piteşti şi despre ceea ce va face la actuala grupare alb-violetă. Pentru început, Ionuţ Badea a vorbit despre cei doi oameni care i-au fost alături în conferinţa de presă şi care l-au dorit la echipă, dar şi despre ceea ce a găsit la Campionii FC Argeş, de la lotul de jucători până la condiţiile de pregătire.

”Sunt zece ani de la plecarea din oraş, dar au fost de bun augur, pentru că m-am dezvoltat personal şi în carieră. Am, acum, destul de multă experienţă şi la nivel de Liga 1. Mă bucură şi mă onorează în acelaşi timp interesul şi aprecierea domnului primar şi domnului preşedinte. Din discuţiile pe care le-am avut în acest scurt timp de la revenirea în Piteşti, mi-am dat seama că vorbesc cu două persoane care nu vor decât binele acestui club şi al acestui oraş. Eforturile sunt foarte mari, pentru că de data asta lucrez cu oamenii care gestionează banii comunităţii şi sunt foarte atenţi la lucrul acesta. Sunt multe echipe care nu au baza pe care o avem noi sau facilităţile şi oamenii de bine de lângă echipă”, a spus Ionuţ Badea.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.