vineri 21 septembrie 2018 8:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ANUNT IMPORTANT de sarbatori: BANI de la STAT pentru plata chiriei și a facturilor la gaze și curent la SFARSIT de AN pentru o anumita categorie de oameni
Adpres Market

ANUNT IMPORTANT de sarbatori: BANI de la STAT pentru plata chiriei și a facturilor la gaze și curent la SFARSIT de AN pentru o anumita categorie de oameni

AdpresFM - Radio Online Stations  

Guvernul Romaniei a adoptat in ultima sedinta o Hotarare de Guvern prin care stabileste cuantumul ajutorului anual pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice pentru o anumita categorie de oameni.

Beneficiarii sunt veteranii de razboi, vaduvele veteranilor de razboi, precum si accidentatilor de razboi in afara serviciului ordonat.

“Acestia vor beneficia la finele lui 2017 de un ajutor anual in cuantum de 370 de lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice.”, se arata in Hotararea de Guvern.

Suma este cu 10,5% mai mare fata de cea de anul trecut.

VEZI SI: ULTIMA ORA. S-a DESCHIS FOCUL la GRANITA dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud!

Sumele pentru plata acestui ajutor, inclusiv cheltuielile cu transmiterea acestora la beneficiari, se suporta din bugetele aprobate Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne si Serviciului Roman de Informatii, in limita fondurilor aprobate cu aceasta destinatie.

In total, de aceasta HG vor beneficia in total 10.066 persoane, iar fondurile provin din bugetele pe anul 2017 ale Ministerelor mai sus amintite.

Anul trecut, acest ajutor social a fost in valoare de 335 de lei.

Sursa: teotrandafir.com

Post-ul ANUNT IMPORTANT de sarbatori: BANI de la STAT pentru plata chiriei și a facturilor la gaze și curent la SFARSIT de AN pentru o anumita categorie de oameni apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com