Social Media

ANUNȚ important despre CĂTĂLIN BOTEZATU! Din nefericire, DA, e adevărat! Ce parere vor avea fanii

Cătălin Botezatu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Creatorul de modă s-a internat recent într-o clinică din Turcia unde a fost supus unei intervenții medicale, pe inimă, prin intermediul căreia i-au fost montate câteva stenturi, relatează Știrescu.

Din păcate problemele de sănătate au continuat pentru Cătălin Botezatu, așa cum el însuși a recunoscut.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin,” a precizat celebrul designer.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.