Life Style

ANUNȚ important despre CĂTĂLIN BOTEZATU! Din nefericire, DA, e adevărat! Ce parere vor avea fanii

dyfashion.ro%20   kitunghii.ro   ideall.ro

Cătălin Botezatu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Creatorul de modă s-a internat recent într-o clinică din Turcia unde a fost supus unei intervenții medicale, pe inimă, prin intermediul căreia i-au fost montate câteva stenturi, relatează Știrescu.

Din păcate problemele de sănătate au continuat pentru Cătălin Botezatu, așa cum el însuși a recunoscut.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin,” a precizat celebrul designer.

Comment here