sâmbătă 20 octombrie 2018 5:03 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Anunț neașteptat de la Moscova: Rusia şi România vor crea o comisie pentru diplomaţie publică
Adpres Market

Anunț neașteptat de la Moscova: Rusia şi România vor crea o comisie pentru diplomaţie publică

AdpresFM - Radio Online Stations  

Maria Zaharova
Maria Zaharova

Ministerul de Externe al Rusiei intenţionează să creeze o comisie de experţi ruso-română pentru diplomaţie publică şi dialog ştiinţific şi cultural, anunță purtătoarea de cuvânt a MAE de la Moscova, Maria Zaharova.


Crearea acestei comisii este prevăzută în Memorandumul pe care Academia Diplomatică a Ministerului rus de Externe şi Universitatea din Craiova planifică să-l semneze cu prilejul împlinirii a 140 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Rusia şi România, a anunţat purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova.

„Programul forumului dedicat acestui jubileu include şi desfăşurarea unui simpozion ştiinţific internaţional cu participarea unor renumiţi oameni de ştiinţă ruşi şi români. Este planificată semnarea Memorandumului de cooperare între Academia Diplomatică a Ministerului rus de Externe şi Universitatea din Craiova. Acesta prevede crearea unei comisii de experţi ruso-române pentru diplomaţie publică şi dialog ştiinţific şi cultural” – a declarat diplomatul rus.

„Astfel va fi creată o platformă de dialog între cercurile ştiinţifice din Rusia şi România, în cadrul căreia vor fi discutate inclusiv paginile complicate ale istoriei, precum şi o serie de probleme actuale ale relaţiilor bilaterale moderne” – a declarat Maria Zaharova

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com