sâmbătă 18 august 2018 6:00 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / APEL PENTRU ROMÂNIA | Treziţi-vă oameni buni! Nu vedeţi că nu mai sîntem mulţi?
Adpres Market
lumanari-colectiv-12

APEL PENTRU ROMÂNIA | Treziţi-vă oameni buni! Nu vedeţi că nu mai sîntem mulţi?

AdpresFM - Radio Online Stations  

lumanari - colectiv 1

 

Noi o sa murim si vom lasa in urma niste copii educati sa invete, sa nu minta, sa nu fure, sa nu le fie rusine, sa stie de munca, de frica legii, de iubirea crestina!

Noi o sa murim si copiii nostri vor trai intr-o tara condusa de hoti, tradatori, mincinosi, criminali, lenesi, superficiali, jegosi, faliti, de oameni fara Dumnezeu, fara rusine, fara nimic dar… cu putere deplina asupra copiiilor nostri!

Oricita educatie si avere am  lasa copiiilor nostri, ei vor pierde totul, in citeva clipe, dupa ce noi nu vom mai fi. Ne-am crescut copiii ca pe niste victime sigure ale Statului Mafiot!

Am fi putut proceda altfel?! Eu cred ca nu. A fost visul nostru din Decembrie ’89 pe care l-am transferat bebelusilor nostri, in ei ne-am pus toata dragostea , sacrificiile si tot binele de care noi nu am avut parte. Pentru ei muncim ca niste sclavi, pentru ei rezistam in fata acestui regim opresiv din ultimii 25 de ani. Noi visam acum prin ochii bebelusilor nostri, astazi niste copii mari, chiar foarte mari, dar ei ramin tot pruncii pe care i-am luat in brate atunci, la spital, cind ni s-au parut cei mai frumosi omuleti din viata noastra.

Treziti-va oameni buni! Treziti-va parinti buni! Timpul nostru e scurt, poate fi o clipa de miine, sau de poimiine. Cit sa mai riscam vietile copiiilor nostri care vor incapea pe ghearele acestor neoameni ?! Voi nu vedeti incotro ne indreptam? Voi nu intelegeti ca de 25 de ani mergem spre prapastia care ne omoara copiii? Voi nu pricepeti ca nu ne putem lua TARA inapoi fara sa o smulgem din bratele si burtile acestor neoameni?

Oare cine mai e naiv sa creada ca se va „descurca” si ca va oferi o supravietuire copilului sau? Nu au reusit parintii nostri, nu reusim nici noi, oare nu vedeti acest adevar? Ne tirim, asta e adevarul, ne tirim ca niste pierduti in desert!

Cine? Noi, astia care cit de cit sintem antrenati si rezistenti la razboiul de 25 de ani pe care mafiotii il duc impotriva noastra! Au izgonit milioane de romani, au distrus industria, agricultura si au taiat tot, ne-au terminat invatamintul si sistemul de sanatate, ne-au invrajbit cu ura si manipulare, ne-au infestat cu presa lor puroioasa, ne-au furat si ne-au umilit, ne intoxica in fiecare zi cu legile si taxele lor!

Daca NOI, care nu am avut nicio sansa, oare ce sansa vor avea COPIII nostri?!

Niciuna…

Treziti-va oameni buni! E timpul… Deschideti ochii! Atit…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com