sâmbătă 18 august 2018 6:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / APLICAȚIA care te avertizează dacă ești SPIONAT pe telefon
Adpres Market
SnoopSnitchSized

APLICAȚIA care te avertizează dacă ești SPIONAT pe telefon

AdpresFM - Radio Online Stations  

snoopsnitch_03523900

Compania germană Security Research Labs a dezvoltat aplicația de Android SnoopSnitch. Spre deosebire de alte programe de protecție a telefoanelor mobile, SnoopSnitch nu maschează traficul de pe mobil și nu încearcă să blocheze atacurile hackerilor.

În schimb, conform playtech.ro, aplicația îi avertizează pe utilizatori în cazul în care un hacker sau un angajat al vreunei agenții de securitate încearcă să le intercepteze apelurile sau traficul de date.

Practic, SnoopSnitch poate detecta dacă cineva folosește sisteme de tip International Mobile Subscriber Identity (IMSI) sau vulnerabilități ale sistemului Android pentru a spiona un dispozitiv. Sistemele IMSI, cunoscute și sub numele de ”stingray” (trad. – pisică de mare), sunt foarte folosite de către hackeri sau agențiile guvernamentale pentru a asculta apeluri private, pentru a citi SMS-uri sau pentru a localiza utilizatorii, folosindu-se de stâlpii de semnal.

Noua aplicație colectează și analizează datele radio pentru a-i avertiza pe utilizatori în cazul în care conexiunea nu este sigură.

Din păcate, nu toată lumea își va putea instala aplicația. SnoopSnitch poate rula numai pe smartphone-urile rootate care rulează Android 4.1 (sau versiuni mai noi) și care sunt echipate cu SoC-uri Qualcomm. O puteți descărca de AICI.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com