Actualitate

Aplicaţia care te lasă fără bani pe card. DEZINSTALAŢI de urgenţă această aplicaţie!

kitunghii.ro

 

Aplicaţia Ai.type, care a înregistrat peste 40 de milioane de descărcări la nivel mondial, te poate lăsa fără bani pe card! Cum este posibil?

Aceată aplicație este o tastatură practică pentru smartphone. Ai.type are un truc prin care îți fură banii din conturi: preia cardul de credit pentru a face achiziții de produse și servicii premium fără acordul utilizatorului, potrivit  transparentnews.ro

Aplicația Ai.type îți fură banii din conturi. Preia cardul de credit pentru a face achiziții de produse și servicii premium fără acordul utilizatorului.

Ai.type se vinde ca fiind „cele mai personalizate tastaturi pentru mobil și tablete; învăță stilul dumneavoastră de scriere, corectează automat și introduce automat emoticoanele “.

Totul este o minciună, deoarece îți folosește cardul de credit fără permisiune, existând posibilitatea să-ți ia toți banii!

Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele iPhone, cât și pentru Android . Cu toate acestea, Google a eliminat recent aplicația din PlayStore.

Lucian Ionescu

pni.ro%20

Comment here