Actualitate

Aplicaţia care te lasă fără bani pe card. DEZINSTALAŢI de urgenţă această aplicaţie!

 

Aplicaţia Ai.type, care a înregistrat peste 40 de milioane de descărcări la nivel mondial, te poate lăsa fără bani pe card! Cum este posibil?

Aceată aplicație este o tastatură practică pentru smartphone. Ai.type are un truc prin care îți fură banii din conturi: preia cardul de credit pentru a face achiziții de produse și servicii premium fără acordul utilizatorului, potrivit  transparentnews.ro

Aplicația Ai.type îți fură banii din conturi. Preia cardul de credit pentru a face achiziții de produse și servicii premium fără acordul utilizatorului.

Ai.type se vinde ca fiind „cele mai personalizate tastaturi pentru mobil și tablete; învăță stilul dumneavoastră de scriere, corectează automat și introduce automat emoticoanele “.

Totul este o minciună, deoarece îți folosește cardul de credit fără permisiune, existând posibilitatea să-ți ia toți banii!

Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele iPhone, cât și pentru Android . Cu toate acestea, Google a eliminat recent aplicația din PlayStore.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.