vineri 21 septembrie 2018 12:39 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / APOCALIPSA VINE ACUM. PANICA a cuprins internetul, după un MESAJ MISTERIOS. AMENINȚAREA SPAȚIALĂ
Adpres Market

APOCALIPSA VINE ACUM. PANICA a cuprins internetul, după un MESAJ MISTERIOS. AMENINȚAREA SPAȚIALĂ

AdpresFM - Radio Online Stations  

Febra sfârșitului lumii a cuprins, din nou, internetul. Utilizatorii avertizează că apocalipsa ar putea veni chiar astăzi, după ce un grup controversat de internauți a „primit un mesaj vocal misterios”.

Un mesaj vocal misterios pretinde că apocalipsa va veni chiar astăzi, spre panica unor utilizatori pasionați de teorii ale conspirației, potrivit The Sun. Avertismentul este unul bizar, conținând un mesaj automat.

Conținutul mesajului care prevestește apocalipsa este următorul:

„Acesta nu este un test. Aceasta nu este o glumă. În cursul ultimilor ani, am vrut să trimitem un mesaj vocal automat către oamenii care înțeleg și care nu se tem.

Câte un mesaj, pe rând, îi va face pe mulți să cunoască adevărul. Adevărul care constă în informația că alte ființe biologice merg pe creația supremă care susține viața, Pământul.

Dar, cât timp haosul vine pe planeta voastră, trebuie să ne arătăm, pentru a demonstra că sunt mai multe moduri de a menține pacea. Mulți nu sunt de acord cu ceea ce spunem, așa că ne vor vâna. Ne vom face cunoscuți, cât ne permit cele mai mari capacități ale noastre.

Eliberați-vă spațiul aerian pentru consecințe sigure”, se arată în mesajul despre apocalipsă.

Pentru unii internauți, acest mesaj reprezintă o confirmare evidentă că soarele va apune pentru ultima oară, în timp ce, pentru alții, este vorba doar de un alt avertisment fals al celor care susțin teorii ale conspirațiilor.

Sursa:evz.ro

Articolul APOCALIPSA VINE ACUM. PANICA a cuprins internetul, după un MESAJ MISTERIOS. AMENINȚAREA SPAȚIALĂ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com