Sport

Aproape 2.000 de mesaje potenţial abuzive pe Twitter în perioada Euro-2020, avându-i ca ţinte pe Sancho, Saka, Rashford şi Sterling

Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Marea Britanie a anunţat că în perioada Campionatului European pe Twitter s-au postat aproape 2.000 de medaje abuzive având ca ţinte jucători.

S-au analizat în total peste 850.000 de tweet-uri. Dintre acestea 1.913 au fost semnalate ca fiind potenţial abuzive, avându-i ca ţinte în special pe Jadon Sancho, Bukayo Saka, Marcus Rashford şi Raheem Sterling. 167 de mesaje au fost catalogate drept “de mare risc”.

Dintre tweet-urile abuzive, multe au fost şterse între timp. Conturile nu au fost suspendate permanent de Twitter, adaugă PFA. Cele mai multe mesaje abuzive s-au postat în legătură cu finala Euro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.