Actualitate

Aproape 500 de arbori din Floreasca, București, aflați pe un teren proprietate privată, sunt puși la pământ

defrisare in buc

Aproape 500 de arbori din Peninsula Floreasca din București, aflați pe un teren proprietate privată, sunt puși la pământ. Defrișările au început vineri, iar reprezentanți ai Primăriei Capitalei au confirmat pentru HotNews.ro că instituția a emis cu aviz de defrișare pentru 467 de arbori, pe 1 octombrie 2020.

Adresa unde se fac defrișările este strada Intrarea Navigatorilor nr. 15, iar acolo urmează să se construiască un cartier de blocuri de 2 etaje – One Peninsula, după cum se arată pe panoul de șantier, autorizația fiind emisă de Primăria Sectorului 1 pe 25 august 2020. Reprezentanții municipalității spun că vor fi plantați în compensare circa 2.000 de arbori. Nu se ştie când şi unde. Deocamdată, aerul capitalei este amputat de o părticică din plămânul furnizor de oxigen.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.