Actualitate

Arafat: La acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului

arafat 3

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat sâmbătă, după o şedinţă care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne, pe tema paturilor de la ATI, că în acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Capitalei.

„La acest moment nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului”, a spus Arafat.

Totodată, şeful DSU a mai precizat că numărul de paturi din secţiile de terapie intensivă din Capitală a fost suplimentat.

„În privinţa paturilor pe secţiile de terapie intensivă, s-a lucrat intens împreună cu Ministerul Sănătăţii în acest sens. Pot să vă spun că la Bucureşti s-au suplimentat paturile, tirul de terapie intensivă care va fi alipit Spitalului ‘Sfântul Ioan’ a rămas doar stocatorul de oxigen să vină şi astăzi facem tot posibilul să vină în weekend, deci rezolvăm şi partea de transport. La ‘Malaxa’ s-a suplimentat cu cinci paturi care au primit autorizaţia”, a spus Raed Arafat.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.