Social Media

Are 105 ani, s-a vaccinat să-i apere pe ai lui, e perfect sănătos și mai învață si o limbă străină

105 ani

Românul fenomen din Ardeal se numește Iosif Rusu. La 105 ani citește fără ochelari, e perfect sănătos și s-a vaccinat anti-COVID. „M-am hotărât să mă vaccinez, ca să-i mai păzesc pe ai mei”
Ager la minte și perfect sănătos, cântă la vioară şi e plin de speranţă. A trecut cu bine până acum peste perioada pandemiei, dar a vrut să se vaccineze ca să se bucure şi mai mult de viaţă.

„Vitalitate, eleganță, luciditate, generozitate, erudiție și o permanentă pasiune de a cânta la vioară. Acestea se pot spune despre colonelul în rezervă Rusu Iosif. S-a născut la 25 octombrie, localitatea Chiojd, comuna Ţaga, judeţul Cluj, 1915”.

„În viață nu am fost bolnav niciodată, de nimic, cu ficatul, de ceva. Am avut 43 de ani de serviciu, dar nu am avut nicio zi de concediu medical”, spune cu mândrie Iosif Rusu.   El știe perfect rusă şi franceză, dar  acum învață limba engleză, fiindcă e limba cu care te descurci peste tot.

Mai mult pe DIGI24.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.