Social Media

Are 80 de ani şi îşi creşte cei trei strănepoţi abandonați de părinţi şi refuzaţi de bunici

O bătrână de 80 de ani din Dolj își crește singură strănepoții pe care nu i-au vrut nici părinții, nici bunicii lor. Trei frați părăsiți de părinți și pe care nici bunicii nu i-au vrut  Povestea celor două fetițe de 5 și 6 ani și a fratelui lor mai mare, 10 ani, i-a impresionat pe jandarmii brigăzii mobile Craiova, care au decis să o ajute pe străbunica acestora.

“Trei copii, Ilinca, de 5 ani, Natalia, de 6 ani și voinicul Andrei, de 10 ani, au fost abandonați de părinții lor, iar pentru bunici… se pare că ar fi fost o povară prea mare.

Soluția era ca micuții să fie luați în plasament, însă străbunica lor, Eugenia, în ciuda lipsurilor materiale, s-a opus și s-a încăpățânat să-i crească ea. – Mamaie, dar ai 80 de ani! Ești sigură că poți?, a fost întrebată de cei de la Protecția Copilului. – Sunt foarte sigură! Unde dorm eu vor dormi și ei, ce-oi mânca eu, or mânca și ei. Ne-o ajuta Dumnezeu!

De această familie aflată în nevoie au aflat și jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova, care  le-a dăruit alimente și îmbrăcăminte. Le-a adus și o sobă și lemne fiindcă iarna îi găsea fără.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.