Sport

Are clauză de 750 de milioane de euro

 Federico Valverde, mijlocașul în vârstă de 21 de ani, a reușit să îi cucerească atât pe cei din conducerea clubului Real Madrid, cât și pe Zinedine Zidane. Publicația Marca notează că jucătorul uruguayan a semnat prelungirea contractului.

Noua înțelegere a lui Valverde cu formația „blanco” are ca dată scadentă 30 iunie 2025, actualul contract se încheia în vara anului 2021, și are o clauză de reziliere de 750 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, discuțiile dintre club și jucător au fost rapide. Conducerea din Madrid s-a întâlnit cu Valverde și cu agentul acestuia, Gerardo Rabajda, și au ajuns instantaneu la un acord pentru prelungirea colaborării.

Fede Valverde a ajuns la Real Madrid Castilla în 2016, de la gruparea din Uruguay, Penarol. În iulie 2018 a ajuns la echipa mare a „galacticilor”, iar în acest sezon a evoluat în 12 partide, a marcat de două ori și a oferit tot atâtea pase decisive.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.