Dezvaluiri

ARESTAT: De ce a fost arestat Florin Vasile Cîțu si a stat doar două zile într-o pușcărie din Iowa-SUA?!

E adevărat că premierul Florin Vasilică Cîțu conducea sub influența alcoolului? Că mie mi se pare că acum conduce guvernul ca și cum ar fi sub influența unor substanțe interzise, doar că vede oameni fericiți cu 3000 de euro salariu pe lună, în loc de unicorni roz, ca în visele unor studenți din Iowa arestați de poliție.

De ce a stat Florin Vasile Cîțu doar două zile în pușcăria din SUA? Poate că în statul Iowa, unde se află celebra universitate de care nu a auzit mai nimeni până acum două ore, chiar se aplică lozinca pe care premierul și-a pictat-o pe tricou. Noi nu luăm prizonieri!

Apropo de celebra universitate din Iowa, unde a ajuns premiantul Florin Vasile Cîțu să conducă mașini sub influența unor substanțe interzise, uite o coincidență: oamenii lui Vlad Voiculescu din grupul de la Cluj (secretari de stat, consilieri etc)  tot la Iowa University au avut burse de studiu. Dacă mai apar câțiva, o să putem spune Iowa, Fabrica de miniștri.

Un liberal semi-anonim, trimis de partid să vorbească la televizor, comenta la RTV faza cu Vasilică, pardon, Cîțu arestat în SUA: ”E bine că premierul și-a plătit amenda și și-a cerut scuze! Altceva nu are rost să mai discutăm”. Adânc și adevărat. Putea să înjure, să sară la bătaie, să fugă în Mexic fără să-și plătească amenda. Uite ce om responsabil, nici nu a tras cu pistolul în polițiști, nici a blestemat judecătorul: rupe-ți-sar coada de la ciocan, porcule!

Oricum, chitanțierul devine simbol al premierului PNL. Orban a plătit amendă când a chefuit fără mască, în timp ce închidea oamenii în case, aflăm că, scuze, Cîțu urca beat la volan, în timp ce avem 2000 de morți pe șosele, bine, însă, că își cer scuze când sunt dați în vileag. Fie singuri, ca în cazul Orban, fie ei între ei, ca în cazul Vasilică, scuzați, Cîțu.

P.S.

Din 1990, când au fost liberalizate prețurile de către guvernul Roman, până la Cîțu, întrebarea despre prețul pâinii, al biletului de metrou sau al kilowatului a fost pusă de zeci, dacă nu de sute de ori unor demnitari (miniștri, premieri, preșdinți, șefi de agenții guvernamentale).

Pentru o persoană publică este ca întrebarea ”cât fac doi ori doi?” pusă unui elev cu pile, ca să treacă dintr-a patra în a cincea. A, am uitat că Florin Vasilică Cîțu a fost corigent, înainte să fie bursier Fulbright, cum anunța cu mândrie liberalul aproape anonim citat mai sus. (dcnews.ro)

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.