Sport

Argentina – Statele Unite ale Americii 47-17, în grupele Cupei Mondiale la rugby

 Echipa națională a Argentinei a învins, miercuri, reprezentativa Statelor Unite ale Americii, cu scorul de 47-17, în grupele Cupei Mondiale la rugby.

Cel mai bun marcator al Argentinei a fost Nicolas Sanchez. Ceilalți marcatori au fost Joaquin Tuculet, Juan Mallia, Jeronimo de la Fuente, Gonzalo Bertranou și Benjamin Urdapilleta. De cealaltă parte, pentru Statele Unite ale Americii, marcatori au fost Blaine Scully, Paul Lasike și Alan MacGinty.

În ciuda reușitei în fața Statelor Unite ale Americii, Argentina a ratat calificarea la Cupa Mondială, clasându-se pe poziția a treia în grupa C. Pentru Argentina, partida cu Statele Unite ale Americii a fost ultima disputată la Cupa Mondială. Primele două echipe clasate în grupă sunt Anglia, cu 15 puncte, și Franța, cu 13 puncte. Tonga se află pe locul 4, cu un singur punct, iar Statele Unite ale Americii se află pe ultimul loc cu 0 puncte.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.