Actualitate

Arma secretă a Iranului. Declaraţii înfiorătoare ale generalului Shahrokh Shahram. Care este replica americanilor

buburuza.ro

Autorităţile din Teheran, capitala Iranului, au anunţat că forțele militare iraniene sunt în posesia unor arme cu laser.

De asemenea, generalul Shahrokh Shahram a menţionat că Iranul a dezvoltat arme cu laser prin tehnologie proprie, porivit transparentnews.ro

„Laserul este folosit de sistemele de artilerie în două scopuri și ar putea ajuta la creșterea volumului de tragere oferind mobilitate și precizie”, a spus generalul Shahrokh Shahram.

Potrivit generalului, forțele militare iraniene folosesc în prezent tehnologia laser pentru pregătirea sistemelor de artilerie, lansarea muniției de artilerie și sistemele radar, care pot detecta, urmări și lovi cu precizie țintele ostile.

„Forțele militare iraniene sunt în posesia unor arme cu laser care ar putea anihila aeronavele așa-zis stealth”, a spus oficialul militar.

„Iranul folosește sistemele cu laser pentru a-și proteja centrele critice și vitale”, a mai spus el, subliniind că experții militari iranieni sunt în fruntea tehnologiei cu laser.

În martie, Comandantul Corpului Gărzii Revoluției Islamice (IRGC) amiralul Ali Reza Tangsiri a declarat că Marina a dezvoltat o armă pentru a contracara sistemul american cu laser împotriva dronelor.

Lucian Ionescu

pni.ro%20

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.