duminică 23 septembrie 2018 3:03 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal Londra se retrage !
Adpres Market
arsene-wenger

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal Londra se retrage !

AdpresFM - Radio Online Stations  

arsene-wenger

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal Londra, devenit cel mai longeviv tehnician din Premier League, a lăsat să se înțeleagă, într-o conferință de presă, că va pleca de la cârma echipei peste mai puțin de doi ani, când îi va expira actualul contract cu „tunarii”.

Tehnicianul va încheia în 2017 un mandat de 21 ani la echipa de pe Emirates Stadium, cu care a câștigat 3 titluri, două Cupe ale Ligii, 6 cupe ale Angliei, șase Community Shields și a jucat o finală de Champions League.

„Sunt decis să mă dedic sută la sută până în ultima zi a contractului pentru a aduce succes acestui club și să las o treabă bine făcută celui care va veni în urma mea, pentru a face o treabă chiar mai bună decât mine”, a declarat Wenger.

„Responsabilitatea de pe umerii mei este mult mai mare. Știu ce înseamnă pentru fani, știu cât de triști sunt când nu jucăm foarte bine, știu cât de triști sunt când pierdem un meci”, a mai spus francezul, care a răspuns unui contestatar care îl acuza că a obținut prea puține performanțe în îndelungatul său mandat, din 1996 încoace:

„E adevărat, dar am jucat peste 150 de meciuri în Europa, iar dacă vă uitați la procentajul meciurilor câștigate în Europa, Arsenal este în Top 5. Uitați-vă la meciurile jucate de această echipă în Champions League înainte să vin eu și după ce am venit”.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com