Actualitate

Arsenie Boca, legătura neștiută cu Ceaușescu. Discuția a rămas în istorie

 

Părintele Arsenie Boca, unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi români, a făcut multe preziceri cutremurătoare, care s-au dovedit în timp ca fiind adevărate.

Potrivit afirmaţiilor Zoei Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, acesta a prezis moartea soţilor Ceauşescu, chiar cu puţin timp înainte ca aceasta să se întâmple, potrivit  transparentnews.ro

Zoe Dăian a spus că într-o zi, Ceauşescu l-a chemat la el pe părintele Arsenie Boca şi l-a întrebat când o să moară. După ce părintele i-a răspuns, Ceauşescu l-a dat afară şi a dat ordin ca să nu-l mai vadă niciodată.

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?”.

Şi Arsenie i-a spus: „Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi”. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian.

De asemenea, se spune că părintele Arsenie Boca ar fi prevestit și Revoluția din anul 1989.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, stă scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Părintele Arsenie Boca a murit pe data de 28 noiembrie 1989. Au trecut doar trei săptămâni şi a început Revoluţia din 1989. În toată ţara sute de tineri şi-au pierdut viaţa.

Arsenie Boca ar fi vorbit și despre felul în care va trăi poporul român după căderea regimului dictatorial.

„A spus că după Ceauşescu, dar nu imediat, poporul va suferi mult. Pe români i-ar sfătui să nu fie ‘cap plecat prea mult’, să aibă demnitate şi personalitate”, a mai declarat Zoe Dăian.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.