sâmbătă 18 august 2018 6:28 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Arşinel, ODE pentru OPREA | Coloana vertebrală a partidului o datorăm preşedintelui care a rezistat multor provocări şi tentaţii
Adpres Market
alexandru-arsinel-vasile-muraru

Arşinel, ODE pentru OPREA | Coloana vertebrală a partidului o datorăm preşedintelui care a rezistat multor provocări şi tentaţii

AdpresFM - Radio Online Stations  

alexandru-arsinel-vasile-muraru

Alexandru Arsinel a surprins marti cand, dupa o cariera de zeci de ani ca actor, a decis sa isi dedice timpul si scenei politice, intrand in UNPR, titreaza ziare.com

Ziare.com a vrut sa afle ce a stat in spatele deciziei actorului si ce planuri are in politica.

„Pe orice barbat dintotdeauna il bantuie gandul sa faca putina politica la modul oficial pentru ca politica face fiecare in orice moment. Si cand facem o paine si cand jucam un spectacol tot politica facem. Ceea ce transmitem prin painea aia daca e buna sau nu sau prin spectacolul ala daca ii face pe oameni sa zambeasca sau nu inseamna pana la urma un act politic”, ne-a povestit Arsinel.

Alexandru Arsinel si Vasile Muraru s-au inscris in partidul lui Gabriel Oprea

Actorul ne-a spus ca presedintele UNPR Gabriel Oprea a fost cel care a facut propunerea atat lui, cat si colegului de scena Vasile Muraru, si ca nu le-a promis nimic in schimb.

„S-a intamplat ca acum, mai spre sfarsitul anilor pe care poti sa-i aduni, mi s-a propus sa intru in UNPR, un partid care intr-un fel sau altul in ultimul an s-a detasat printr-o politica verticala, corecta, dreapta, cu anumita coloana vertebrala pe care o datoram si presedintelui, sau mai ales presedintelui, domnului Oprea, care a rezistat multor provocari si tentatii si si-a mentinut linia cu care a debutat in partidul UNPR.

Mi-a placut treaba asta si atunci, la propunerea domniei sale, si eu si Vasile Muraru am acceptat sa ne depunem adeziunea pentru a intra in UNPR. Ne-a propus dl. Oprea si nu ne-a promis nimic. Ne-a propus fara sa ne promita nimic, decat sprijinul in realizarea unor obiective serioase si necesare”, a explicat Arsinel, pentru Ziare.com, motivele pentru care a ales UNPR.

Intrebat daca vizeaza o cariera parlamentara sau in administratie, actorul a spus ca va face ceea ce va fi nevoie in partid.

„La ce nivel are nevoie partidul, ca din punct de vedere al ideii ca am corespunde sau nu, asta va decide publicul si ne gandim ca intr-un fel sau altul am putea face fata”, a mai spus Arsinel.

El ne-a dezvaluit si ca a primit si alte oferte, chiar de candidat la Primaria Capitalei de-a lungul timpului.

„Mi s-a mai propus si chiar de un lider cu care am avut o relatie foarte buna. Un lider de partid a vrut chiar sa ma faca primarul Capitalei”, a spus el, fara a dezvalui despre cine este vorba. „Intru in politica fara ca sa fiu turnator”, a adaugat razand.

Cat despre faptul ca asupra tezei de doctorat a lui Gabriel Oprea, dar si a altor teze coordonate ulterior de vicepremier, planeaza suspiciuni de plagiat, Arsinel nu a vrut sa comenteze.

„Nu ma bag acolo unde arde si arde din cauza ca nu ma pricep. Nu stiu exact despre ce este vorba si nu pot sa fac afirmatii care pot fi interpretate la modul denaturat”, a conchis noul membru progresist, citat de ziare.com

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com