Actualitate

Artista suferă enorm

Din păcate, Maria Cârneci a rămas văduvă prea devreme. Soțul ei a murit la vârsta de 67 de ani, pe care abia îi implinise la 1 noiembrie 2019. Pe data de 25 a aceleași luni, s-a stins din viață. Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost împreună timp de 40 de ani.

Maria Cârneci a apărut pentru prima oară public de la pierederea soțului. A vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre suferința care i-au marcat ultimele luni.

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. Cântăreața susține că boala lui a fost agravată de stres. Romulus Petrescu a pierdut un hotel pentru care s-a judecat ani de zile.

Să te duci de 350 de ori în instanță și să știi că ai documente, ai facturi… Suntem cu procesul la CEDO și să-mi dea Dumnezeu putere, măcar să-i respect visul, să-i respect numele și comportamentul atât de frumos și de loial vizavi de mine.”

Erau un cuplu unit de aproape 40 de ani. Romulus Petrescu și Maria Cârneci mergeau împreună când ea avea evenimente și cântări. Soțul o ducea la petrecere, era alături de ea și o aștepta până dimineață, chiar daca a doua zi mergea la serviciu. Maria Cârneci are doar cuvinte frumoase de spus în amintirea soțului.

Își amintește cât de demn s-a stins acesta din viață și cum a fost lucid până în ultima sa clipă. De asemenea, povestește cu lacrim in ochi despre cum, cu câteva ore înainte să moară, acesta a plâns și și-a luat rămas bun de la familie.

Nu m-aș fi gândit în viața vieților mele că pleacă atât de devreme.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.