miercuri 15 august 2018 6:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Așa arată prima femeie care va fi executată în statul amerian Georgia | Așa ceva nu s-a mai întâmplat de 70 de ani!
Adpres Market
prima-femeie-e1442944447831

Așa arată prima femeie care va fi executată în statul amerian Georgia | Așa ceva nu s-a mai întâmplat de 70 de ani!

AdpresFM - Radio Online Stations  

prima femeieAutoritățile penitenciare din statul american Georgia au anunțat luni că singura femeie aflată în prezent în ‘culoarul morții’, Kelly Renee Gissendaner, va fi executată pe data de 29 septembrie la ora locală 19:00, transmite agenția EFE, potrivit Agerpres

Aceasta va fi prima femeie condamnată la moarte ce este executată în statul Georgia în ultimii 70 de ani. Sentința ar fi trebuit să fie pusă în aplicare în luna martie, dar execuția a fost amânată în ultimul moment din cauza unei probleme cu compusul chimic folosit pentru injecția letală.

Femeia, în vârstă de 46 de ani și mamă a trei copii, a fost condamnată la pedeapsa capitală după ce și-a ucis soțul, Doug Gissendaner, printr-un plan pus la cale împreună cu amantul ei, Gregory Bruce Owen. Deși a fost autorul fizic al asasinatului, acesta din urmă a fost condamnat la închisoare pe viață, întrucât la proces a depus mărturie împotriva femeii.

Potrivit autorităților americane, în ultimii 100 de ani în Statele Unite au fost executate circa 40 de femei condamnate la moarte.

 

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com