sâmbătă 22 septembrie 2018 10:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / ASA Targu Mures a intrat, OFICIAL, in faliment! Liga 2 ramane cu 18 echipe
Adpres Market

ASA Targu Mures a intrat, OFICIAL, in faliment! Liga 2 ramane cu 18 echipe

AdpresFM - Radio Online Stations  

Curtea de Apel Targu Mures a respins definitiv apelul administratorului special al Asociatiei Fotbal Club ASA 2013 Targu Mures, Ioan Nucu Man, impotriva Sentintei nr. 549/13 octombrie 2017, pronuntata in dosarul nr. 165/1371/2016 al Tribunalului Specializat Mures, prin care s-a decis intrarea in faliment a asociatiei.

In hotararea Tribunalului Specializat Mures din dosarul nr. 165/1371/2016, mentinuta de Curtea de Apel Targu Mures, se arata ca, ”In temeiul dispozitiilor art. 145 alin. 1 lit. E din Legea nr.85/2014, decide intrarea in faliment a debitoarei Asociatiei Fotbal Club ASA 2013 Targu Mures”.

In temeiul dispozitiilor art. 145 alin. 2 din Legea nr. 85/2014 dispune dizolvarea asociatiei si ridicarea dreptului de administrare al debitoarei. Desemneaza in mod provizoriu in calitate de lichidator judiciar societatea profesionala RTZ&Partners SPRL – Filiala Bistrita, cu sediul in Bistrita (…) care va indeplini aceasta functie cu o retributie provizorie de 1500 lei pentru toata procedura. Stabileste in sarcina lichidatorului judiciar obligatia de a indeplini atributiile prevazute de art. 64 lit. b din Legea nr. 85/2014. Fixeaza termenul de predare a gestiunii averii de la debitoare catre lichidatorul judiciar impreuna cu lista actelor si operatiunilor efectuate dupa deschiderea procedurii la 18.10.2017 (…) Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor, Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mures pentru efectuarea mentiunii, precum si publicarea in Buletinul procedurilor de insolventa. Stabileste termen de judecata pe data de 12.01.2018. Executorie. Cu drept de apel in termen de 7 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Specializat Mures„, se arata in hotararea Tribunalului Specializat Mures, care a stabilit si o serie de termene pentru procedurile obligatorii.

Cum echipa a apucat sa joace si in retur, rezultele inregistrate in prima parte a sezonului vor ramane in clasament. Nu si cele doua desfasurate in retur. Victoriile cu 5-0 si 5-2 ale echipelor Stiinta Miroslava, respectiv Foresta Suceava se vor transforma in 3-0, deci se vor produce modificari de golaveraj. Restul partidelor ramase de disputat din retur vor fi castigate la „masa verde” de adversarele Targu Muresului.

In 21 de etape desfasurate in acest sezon in Liga 2, ASA Targu Mures a obtinut 9 victorii, 4 egaluri, 8 infrangeri si un golaveraj de 40-41, cu cele 31 de puncte acumulate incheind anul 2017 pe locul 8. Au fost ultimele meciuri din istoria clubului din Targu Mures, oras care va ramane din nou fara echipa de fotbal la nivel national.

The post ASA Targu Mures a intrat, OFICIAL, in faliment! Liga 2 ramane cu 18 echipe appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com