sâmbătă 18 august 2018 6:22 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ASASINAT ca-n filme! Panică și teroare pentru sute de oameni!
Adpres Market

ASASINAT ca-n filme! Panică și teroare pentru sute de oameni!

AdpresFM - Radio Online Stations  

La doar câteva minute după ce a participat la o dezbatere electorală, un politician a fost executat de un asasin neidentificat. Fernando Puron, candidat pentru un loc în Camera Deputaților, din partea Partidului Instituțional Revoluționar (PIR), a fost împușcat în timp ce își făcea selfie cu o alegătoare.

La doar câteva minute după ce a participat la o dezbatere electorală, un politician a fost executat de un asasin neidentificat. Fernando Puron, candidat pentru un loc în Camera Deputaților, din partea Partidului Instituțional Revoluționar (PIR), a fost împușcat în timp ce își făcea selfie cu o alegătoare, potrivit cancan.ro

Teribila crimă s-a petrecut în orașul Piedras Negras, în care candidatul PIR ocupase anterior fotoliul de primar. Scenele de groază au fost surprinse pe o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa cum Fernando Puron vorbește cu simpatizanții săi și își face selfie cu unul dintre aceștia, în timp ce asasinul se apropie calm prin spatele acestuia și îl împușcă direct în cap.

La dezbatere, Fernando Puron a abordat subiectul crimei organizate din Mexic și se pare că avea mulți dușmani:„Nu trebuie să ne fie frică! Trebuie să înfruntăm crima!”.

Articolul ASASINAT ca-n filme! Panică și teroare pentru sute de oameni! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com