Editoriale

Asta nu-i guvernare! Este o țurcă politică jucată de niște necitiți îmbuibați cu pretenții de filosofi și intelectuali.

Parcă am fi bombardați zilnic cu bolovani de prostie și ar vărsa peste țară numai zoaie de silă!! Parcă ne-ar lovi cu ciomegele gîndirii lor de complexați puși pe arătat mușchii generați de funcții și pe răzbunare! Guvernarea lor arată ca o ploaie de gafe de începători! Cu cîțiva fotbaliști de la Găești și cu ansamblul Cinrelul făceam mai multă treabă. Gașca asta nu arată decît dispreț față de compatrioți, față de durerea semenilor, față de subdezvoltarea la care ne-au adus și ei, și părinții lor, și predecesorii.

Achizițiile lor pentru combaterea pandemiei sunt cele mai elocvente probe ale nemerniciei. Au cumpărat corturi și cotețe în care nu ne putem adăposti nici de ploaie! Ne conduc cu nepricepere, cu subiectivism cu greșeli și cu ofense, cu semne de dispreț și cu dovezi de amatorism cumplit.

Asta nu-i guvernare! Este o țurcă politică jucată de niște necitiți îmbuibați cu pretenții de filosofi și intelectuali. Pot să facă parte din zece partide populare europene, asiatice și sud-americane! Nu răsare nimic de pe urma lor! Nici armonie, nici dezvoltare, nici bunăstare, nici progres, nici instituții, nici cultură și nici sănătate! Nu formează o echipă și nu depășesc comportamentul de bande în luptă! Poate România să cumpere toată producția militară americană! }ntr-o bună zi și partenerii noștri vor înțelege ce nehaliți, ce ticăloși și ce amatori guvernează la granița de Est a Alianței!

Poate să mai primească președintele Iohannis încă o remorcă de premii și de medalii de la co-etnicii săi din Germania și Luxemburg. Pentru români, nepăsarea lui tot la o nulitate politică duce!

Cu trufia lor de puțoi a celor tineri negîndiți și nepricepuți din PNL și USR PLUS pierdem bani, pierdem oameni, pierdem ritmuri de dezvoltare. Pierdem parteneriate și în singurele blocuri în care am rămas suntem ca o găină de jumulit. Nimic mai mult! Să vedeți ce iese din Planul de Reziliență făcut din obrăznicia lui Cristian Ghinea! Și cîți bani vor intra în România din fluturatele 80 de miliarde anunțate fudul de președintele Iohannis la Bruxelles? Parcă văd că în cele din urmă, în faimosul și ultra-trîmbițatul plan de reconstrucție, fircălit și feștelit de niște papagali cu ifose, nu ne alegem nici cu fonduri suficiente pentru a acoperi cheltuielile de navetă ale președintelui pe ruta București-Sibiu și retur!

Asta nu-i guvernare! Este doar o înfruntare de ambiții între cete cu reacții de bande politice. Si șobolanii închiși în cușcă se împacă dacă este vorba de supraviețuire și salvare! Cîrpeala asta politică zisă și coaliție de guvernare nu are nici cel mai mic instinct de cooperare și coabitare. Nu se poartă cu conștiința că trebuie să servească o țară și un popor. Pare mai preocupată să nu-l deranjeze pe președinte! Se poartă ca o ceată de evadați în care regula de bază este doar agoniseala și salvarea pe cont propriu.

Asta nu-i guvernare pentru că deasupra ei nu avem o președinție! Cine i-a primit pe netoți să jure credință țării și poporului român? Cine a tras sforile ca ei să formeze o majoritate? China? Tecuciul sau Nădlac-ul? Nu cumva artizanul acestei încropeli politice este responsabil și el trebuie să o re-pună în funcțiune? Devotamentul promis nu-i tot una cu asigurarea unui somn netulburat pentru președinte!

O guvernare pentru o țară cu atîtea probleme nu-i tot una cu fiecare de capul lui! Declarațiile politice de difuzor nebun, rățoite în fiecare zi, nu depășesc condiția de zgomot de fond care să acopere durerile și nemulțumirile poporului român.N-am simpatii politice și n-am partide de schimb. Dar asta nu-i guvernare! Și asta se poate pentru că nici deasupra ei nu avem o președinție adevărată! Numirile de prostovani și îmbuibați în funcții de vază nu este tot una cu alcătuirea unui guvern care să ducă țara la margine onorabilă de pandemie! Și dincolo de sărăcie și brambureală!

Asta nu-i guvernare! Este o cacialma grosolană, o glumă politică proastă, o pată în biografia tuturor, o ieșire din istorie, o comedie în marginea Europei și un mare pericol pentru integritatea ‎țării!

Dacă asta este o guvernare românească în Uniunea Europeană ar trebui să ne fie rușine tuturor!… Cornel Nistorescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.