miercuri 21 noiembrie 2018 4:05 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Asta veți auzi la Mega Moscheea din București! | Astăzi se întâmplă în Hamburg…
Adpres Market
moschee-hamburg-1024x679

Asta veți auzi la Mega Moscheea din București! | Astăzi se întâmplă în Hamburg…

AdpresFM - Radio Online Stations  

moschee - hamburg

„Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete” (Imamul Choudary)

Demersul lui Cătălin Berenghi, cel care împreună cu prietenii săi fac o serie de acțiuni pentru a bloca proiectul construirii unei Mega Moschei în inima Bucureștiului, lângă cămine studențești, o Universitate și blocuri de locuințe, trebuie apreciat la adevărata lui valoare. O acțiune la sacrificiu care urmărește să îi facă pe oameni să conștientizeze că, dincolo de libertatea religioasă, clamată de unii, mai există și dreptul românilor de a-și conserva tradițiile, de a preveni construirea unui cap de pod pentru procesul de islamizare a Europei dorit de liderii musulmani, inclusiv de Erdogan, președintele Turciei.

Pentru că, dacă implementarea legii Sharia începe cu o moschee, după cum ne spune Imamul Choudary,  „conform Sharia (legea islamică – n.n.), proprietatea din mâinile necredincioșilor (a creștinilor – n.n.) nu e a lor de drept, din cauza necredinței lor.”(Imamul Anwar al-Awlaki)

Cu alte cuvinte, o moschee, așa cum spuneam, este un cap de pod pentru islamizare. Conform unor lideri islamici, România este deja pământ islamic (pentru că a fost ocupat cândva de turci) și trebuie ELIBERATĂ!!!

Peste toate, prezența unei moschei în centrul Bucureștiului înseamnă ca, de mai multe ori pe zi, pe o rază de câțiva km, să se audă cântecele religioase islamice la megafoane îndreptate, din minaret, în toate direcțiile cardinale. Oare ce ar spune studenții dacă ar fi treziți în fiecare dimineață, la ora 5, de oficianții moscheii?

Cum în Hamburg există o astfel de moschee, mai mică decât cea care se dorește a se construi în București, vă invit să vedeți cum e să ai o moschee în mijlocul orașului. Vizionați de la minutul 1:00…

Sursa: cunoastelumea.ro

 

Powered by WPeMatico

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com