Actualitate

Atenție, femei! E mult prea intim și începe să ia amploare. Ce fac bărbații în timpul unei partide de amor pe ascuns. Aveţi grijă, e foarte grav

Foarte mulţi bărbaţi greşesc atunci când folosesc prezervativul. Femeile trebuie să fie foarte atente la aceste detalii. De foarte multe ori nu este nevoie ca bărbatul să ejaculeze pentru ca partenera să rămână gravidă.

Înainte de terminarea actului sexual organul sexual masculin secretă un lichid în care înoată spermatozoizi activi. Potrivit oamenilor de ştiinţă din Marea Britanie, o treimea din bărbaţi produc spermă înainte de a ejacula, scrie doctorulzilei.ro.

Conform statisticilor, peste 23% dintre bărbați își penetrează partenera înainte de a-și pune prezervativul, ceea ce nu reprezintă deloc siguranţă. 4 din 100 de femei al căror partener se retrage înainte de a ejacula rămân însărcinate, iar 2% dintre utilizatorii de prezervativ vor concepe chiar dacă îl folosesc corect.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.