Actualitate

Atenţie părinţi! Copiii sunt în pericol. Un joc extrem de periculos circulă pe internet

Un joc extrem de periculos circulă acum pe internet. Adolscenţii sunt provocaţi şi îndemnaţi să mănânce capsule de detergent, mănânce ambalaje de plastic, cutii de carton și fructe cu tot cu coajă filmându-se și apoi postând clipurile pe internet.

 

Medicii avertizează că mâncatul ambalajelor din plastic este un lucru periculos. Chimicalele se pot descompune în organism şi pot provoca cancer, potrivit antena3.ro

„Adolescența are un specific aparte. Pe lângă fenomenul de imitare, sunt copii care au un comportament specific, care sunt foarte vulnerabili. Provocările tinerilor pot fi sub toate formele. E doar o chestiune de modă. Trebuie să avem grijă ca alte comportamente complet distructivă să nu ajungă să fie făcute de copii noștri. Trebuie să îi veem, să îi vorbim și să îl avem aproape”, a spus psihologul Mirela Zivari.

Imediat după ce au văzut că această provocare devine din ce în ce mai cunoscută, foarte mulţi internauţi au început să lanseze critici la adesa celor care o promovează.

Reamintim că tot pe internet a circulat un joc foarte periculos denumit „Balena albastră”, al cărui final era chiar decesul. Jocul a făcut foarte multe victime în România dar şi în alte state. Ministerul Educaţiei, Patriarhia Română şi Poliţia au făcut o campanie de prevenire pentru a stopa un astfel de joc periculos.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.