vineri 17 august 2018 7:14 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Aterizare spectaculoasă, pe o șosea aglomerată, a unei tinere fără experiență de zbor – video
Adpres Market

Aterizare spectaculoasă, pe o șosea aglomerată, a unei tinere fără experiență de zbor – video

AdpresFM - Radio Online Stations  

O tânără fără mare experiență în pilotaj a aterizat de urgență, un avion de mici dimensiuni, pe o șosea aglomerată din Los Angeles. Imaginile surprinse de mai multe camere de luat vederi arată cum, deși în condițiile unui trafic de oră de vârf în metropola americană, pilotul a reușit să aterizeze în siguranță.

Aterizare spectaculoasă, pe o șosea aglomerată, a unei tinere fără experiență de zbor - video

Pilotul unei aeronave de mici dimensiuni a realizat o aterizare în mijlocul străzii din Huntington Beach vineri, provocând un adevărat spectacol pentru locuitorii din zonă și șoferii aflați în trafic.

Avionul, un Cessna 172, cu un singur motor, a aterizat în siguranță pe o stradă în jurul orei 17.00, la aproximativ 8 kilometri sud-vest de Aeroportul John Wayne.

Autoritățile au declarat pentru presa locală că pilotul a întâmpinat o problemă tehnică și a încercat aterizarea pe șosea, imediat după decolare.

Ulterior s-a aflat că la manșa avionului se afla o tânără care adunase doar 20 de ore de zbor până acum. Spre lauda sa, ea a reușit să-și păstreze calmul și sângele rece și să aterizeze în siguranță.

Turnul de control cu care a luat legătura când a început să piardă altitudine i-a cerut să încerce să aterizeze unde poate, iar soluția găsită a fost bulevardul.

Sursa

Citeste si : Buzărnescu, povestea unui succes obținut prin muncă și voință. Tatăl Mihaelei: ‘Îi spuneam: «Ai încredere în tine, trebuie să reuşeşti»’

Mihaela Buzărnescu, acum numărul 33 în clasamentul WTA. Nu este la fel de populară ca Simona Halep, și n-are nici frumusețea Soranei Cârstea, dar cu siguranță a dovedit că este un model pentru cei care vor să reușească, în orice domeniu, clădindu-și succesul prin muncă, voință și încredere în forțele proprii.

Chinuită de accidentări în mod repetat, Miki se zbătea până în urmă cu un an și ceva în anonimatul locurilor 300 – 400 din clasamentul WTA.

A reuşit să-şi păstreze motivaţia și, la capătul unui drum teribil de greu, a fost răsplătită, acum, la 30 de ani.

Cel care i-a fost alături în permanenţă este Mihai Buzărnescu, tatăl și antrenorul său, care, într-un interviu acordat Digisport, la Paris, a povestit calvarul prin care a trecut fiica sa, la capătul căruia se întrevede clasarea în primele 20 de jucătoare ale lumii.

*Acum doi ani avea probleme de sănătate, juca, se oprea. Sincer, nu credeam, nu credeam că ajunge nici în primele 200, la un moment dat. Se chinuia, avea clasamentul îngheţat. A fost un chin pentru noi. Sincer, eu am crezut în ea. Ea mai puţin credea, pentru că, aşa cum am spus, încerca să joace, iar se oprea…

Atunci a zis: «Tată, nu mai pot, sunt jucătoare tinere care vin peste mine şi eu am pierdut contactul cu ele, nu mai pot». Îi spuneam: «Nu se poate, ai încredere în tine, pentru că ai potenţial şi trebuie să reuşeşti». Şi uite că, spre bucuria noastră, a ajuns unde e acum.

Am studiat-o pe Svitolina şi la antrenamente, am văzut-o şi pe Youtube şi i-am spus Mihaelei, în mare, ce să facă. N-a putut mereu să respecte ce i s-a spus, în joc nu poţi să aplici ce găseşti în teorie.

E greu meciul cu Madison Keys pentru că e stângace, e pe val, dar încercăm. Fiecare meci nu e dinainte pierdut sau câştigat, vom juca.

Potenţial are Mihaela. Nejucând atâta timp, nu l-a consumat…Acum depinde de sănătate, dacă va fi în continuare la fel…Ea de asta n-a jucat. Cam cinci ani de zile n-a jucat, deci nu e uzată. Numai să nu fie iar o problemă medicală.

Primul moment când am crezut inclusiv eu că nu va mai reuşi în tenis a fost când a fost operată la menisc, la piciorul stâng. Dar a reapărut durerea imediat şi am zis că nu se poate…Şi, de fapt, n-a avut nicio problemă cu meniscul. Al doilea moment, când m-am convins că va reuşi în tenis, a fost după ce a început să câştige, acum un an de zile. I-am zis: «Hai tată, eşti pe val, Top 100. Şi uite că a intrat şi în prima sută».

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com