marți 21 august 2018 5:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Au găsit un avion misterios, abandonat în mijlocul pădurii, dar când s-au apropiat și și-au dat seama ce se întâmplase cu el și ce era înăuntru, le-a înghețat sângele în vene! „Am văzut peste tot numai…”
Adpres Market

Au găsit un avion misterios, abandonat în mijlocul pădurii, dar când s-au apropiat și și-au dat seama ce se întâmplase cu el și ce era înăuntru, le-a înghețat sângele în vene! „Am văzut peste tot numai…”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un avion de tip Boeing 737 a fost descoperit în mijlocul unei văi din Bali, Indonezia, dar nimeni nu știe cum a ajuns avionul acolo! Între timp, însă, avionul a devenit o atracție turistică fascinantă și foarte populară. Ceea ce este și mai fascinant este că nimeni nu știe cum a ajuns avionul tocmai în acel loc…

Și nu doar atât, avionul este închis și nu are nimic care să ajute la identificarea lui, este înconjurat de copaci și containere de gunoi, și chiar dacă este încuiat și sub supravegherea autorităților, turiștii din toată lumea sunt captivați de misterul lui și vin să-l viziteze, și să-și facă poze cu el.

Deși nimeni nu știe cum a ajuns avionul în această parte a Indoneziei, potrivit speculațiilor, se pare că la început el se dorea a fi un restaurant. Localnicii și entuziaștii cred că avionul avea un proprietar care plănuia să îl transforme într-un restaurant, dar cum acesta nu și-a putut permite să-și ducă planul la bun sfârșit, l-a lăsat acolo să ruginească. Drept urmare, avionul e gol.

Acest Boeing 737 nu este singurul găsit pe insula Bali, un altul a fost descoperit în Kedonganan. Iată mai multe imagini:

Dacia lansează o mașină nouă la salonul auto de la Geneva! Cum va arăta noua Dacie, anunțul a fost deja făcut! Va fi cea mai ieftină Dacie de până acum
După ce Dacia Mioveni a lansat cu succes Duster, acum pregătește un nou model pentru Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc între 8-18 martie. Dacia anunță lansarea unei versiuni care va fi produsă în ediție limitată, pentru un model din familia Stepaway, deși în comunicat nu a precizat care dintre modele va beneficia de această variantă, ci doar că va fi: „o nouă versiune în ediție limitată pentru familia Stepway, care va fi disponibilă pe anumite piețe în cursul acestui an”.

În gama actuală a constructorului român sunt incluse versiuni Stepway pentru 4 modele: Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker. Specialiștii spun că marea surpriză ar putea fi reprezentată de lansarea unui SUV mai mare decât Duster, cu 7 locuri, care a fost anunțat de ani buni în presa de specialitate.

Totodată, potrivit sport.ro, Dacia ar putea da lovitura în anul 2018, cu prima mașină de 5.000 de euro. Este vorba despre noul Renault Kwid, modelul low-cost construit de francezi în India. Însă versiunile din India au echipamente de siguranță minime, și costă doar 3.500 de euro, iar noul model, comercializat sub marca Dacia, va respecta standardele mai ridicate din Europa, va fi îmbunătățit tehnic, și de aceea va fi vândut la cel puțin 5.500 de euro.

Iată cum ar trebui să arate Renault Kwid, produs de Dacia:

SURSA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com