sâmbătă 22 septembrie 2018 9:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Olariu: „In timp ce unii au luptat doar impotriva noastra, noi am avut de luptat cu sistemul”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Olariu: „In timp ce unii au luptat doar impotriva noastra, noi am avut de luptat cu sistemul”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Adrian Olariu, unul dintre initiatorii proiectului Academia Rapid, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre deczia Judecatoriei Sectorului 1 de a respinge cererea giulestenilor de obtinere a personalitatii juridice (CLICK PENTRU DETALII).

„Domnisoara speranta este cu toata lumea, dar nu ramane cu niciunul. Speram ca pana la urma sa ramana cu noi. La prima instanta am fost respinsi deoarece s-a acceptat interventia unei terte parti in dezvoltarea fireasca a unei societati prin trecerea de la persoana fara personalitate juridica, la persoana cu personalitate juridica. Legea nu prevedea acceptarea interventiei persoanei terta, judecatorul a acceptat-o. La a doua instanta, (n.r. Manolache) a promis ca vine cu niste hartii prin care sa dovedeasca si nu a mai venit. Judecatoarea a respins trecerea la asociatie cu personalitate juridica. Acum, avem recurs. Sa vedem motivele pentru care ne-a fost respinsa.

Exista un plan B, dar eu mi-as dori ca adunarea creditorilor sa se intruneasca cat mai repede si sa inceapa o licitatie de la un pret decent. In timp ce unii au luptat doar impotriva noastra, noi am avut de luptat cu sistemul. In copilarie, toti am avut cate o jucarie preferata. Noi ne luptam de 4-5 ani, incercam sa smulgem acea jucarie din mainile celui care ne-a aratat-o, dar nu vrea sa isi ia mainile de pe ea. Cine va reusi sa smulga jucaria din mainile acelea, acela va fi cu adevarat cel care va duce Rapidul mai departe. Noi incercam”, a declarat Adrian Olariu, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Adrian Olariu: „In timp ce unii au luptat doar impotriva noastra, noi am avut de luptat cu sistemul” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com