vineri 21 septembrie 2018 7:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Ilie Ciuclea: „Avem discuții serioase cu clubul Juventus din Torino”. Ce spune despre alegerile FRF și despre situația terenului din Colentina
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Ilie Ciuclea: „Avem discuții serioase cu clubul Juventus din Torino”. Ce spune despre alegerile FRF și despre situația terenului din Colentina

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ilie Ciuclea, investitor Juventus București, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre situația din cadrul echipei aflate pe ultima poziție în play-out-ul Ligii I.

Gruparea antrenată de către Marius Baciu a obținut două rezultate pozitive în primele partide din play-out, 0-0 cu FC Botoșani și victorie în fața echipei ACS Poli Timișoara, iar acest fapt îl bucură pe patronul formației bucureștene: „Sunt bucuros, dar nu mulțumit.  A fi mulțumit e o pretenție foarte mare. Mai este un drum lung până acolo. Trebuie să mai parcurgem câteva chinuri. Sigur, este un pas foarte mare și important, îi felicit pe copiii mei și pe cei din staff-ul tehnic. Le voi fi mereu aproape”.

În ceea ce privește alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, Ilie Ciuclea nu este de acord cu practicile la care a apelat Răzvan Burleanu, pentru a-l pune într-o lumină proastă pe Ionuț Lupescu: „Indiferent de numărul de participanți, trebuie să se pornească de la o luptă bărbătească, cinstită, onorabilă. Din păcate, noi avem mari ciudațenii astăzi la Federație care nu fac decât să îngreuneze viața, și așa amară, a cluburilor de fotbal din România”.

Despre imposibilitatea de a juca pe stadionul din Colentina: „Este vorba despre încălcarea legii (n.r. din partea celor care au retrocedat terenul). Ne luptăm să vedem ce va ieși. Surpiza nu va fi mare dacă Primăria va pierde, pentru că s-a apărat precar”. 

S-a vorbit și despre modificarea numelui echipei bucureștene, având în vedere sesizarea primită de la Juventus Torino. Ilie Ciuclea a dezvăluit că reprezentanții săi poartă discuții cu italienii și ar exista o șansă ca numele să rămâna același și din sezonul următor.

„Deocamdată noi avem discuții serioase cu clubul Juventus din Torino. Am discutat și Federația este de acord să ne schimbăm denumirea la data de 30 iunie, dar există și o mică șansă să ne păstrăm denumirea dacă vom primi acordul celor din Torino.”, a declarat Ilie Ciuclea, în cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Ilie Ciuclea: „Avem discuții serioase cu clubul Juventus din Torino”. Ce spune despre alegerile FRF și despre situația terenului din Colentina apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com