duminică 23 septembrie 2018 3:09 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Ion Craciunescu: „Pana nu ni se intampla o nenorocire, noi nu suntem in stare sa luam nicio masura radicala”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Ion Craciunescu: „Pana nu ni se intampla o nenorocire, noi nu suntem in stare sa luam nicio masura radicala”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ion Craciunescu a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia terenurilor inghetate din Romania si, mai cu seama, despre amanarea meciului dintre Hermannstadt si FCSB.

„Orice om care a vazut situatia din Romania isi da seama ca au aparut niste probleme extrem de mari, nu numai pentru terenurile de joc. Pana la terenuri, acolo trebuie sa ajunga niste arbitri, echipele. Cand ajungi acolo trebuie sa te asiguri ca sunt conditii optime pentru desfasurarea unui joc.

Era vorba de niste temperaturi foarte scazute care au fost prevazute de meteorologi si, drept urmare, au existat cazul Craiova, amanarea campionatului si atunci nu puteai sa te duci la Sibiu, ca Sibiul nu e pe nu stiu ce coasta insorita. La Craiova, unde e cel mai modern stadion, s-a amanat. Aici, cum sa-ti bati joc de oamenii aia, sa ii tii in frig?

Cand te trage de maneca un club, Steaua, si spune ca nu se poate juca si tu spui „nu”, atunci inseamna ca conditiile trebuie sa fie indeplinite 100% pentru desfasurarea meciului.

Arbitrul este obligat sa vina cu doua ore inainte ca sa constate  si cu o ora si jumatate inainte de meci se face sedinta tehnica si acolo se discuta. Asa suntem noi. Pana nu ni se intampla o nenorocire, noi nu suntem in stare sa luam nicio masura radicala. Scrie clar in regulament ca daca terenul pune in pericol integritatea corporala a jucatorilor nu dai drumul la joc”, a declarat Ion Craciunescu, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Ion Craciunescu: „Pana nu ni se intampla o nenorocire, noi nu suntem in stare sa luam nicio masura radicala” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com