sâmbătă 18 august 2018 5:57 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Marcel Puscas: „Ma bucur pentru ca unul ca Ionut Lupescu a decis sa intre in aceasta lupta!”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Marcel Puscas: „Ma bucur pentru ca unul ca Ionut Lupescu a decis sa intre in aceasta lupta!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Marcel Puscas, unul dintre contracandidatii lui Razvan Burleanu la sefia FRF, a anuntat ca pe 1 martie isi va prezenta oficial programul de candidatura. Omul care i-a cedat voturile sale actualului sef de la Casa Fotbalului, in 2014, e sigur ca nu va mai face aceeasi greseala si la alegerile din aprilie 2018. In exclusivitate pentru Sport Total FM, Puscas a vorbit si despre candidatura lui Ionut Lupescu.

Eu ma bucur pentru Ionut Lupescu, ca a decis sa candideze, dar la fel ma voi bucura si pentru ceilalti care isi doresc sa reformeze fotbalul romanesc, iar cel mai bun sa invinga.

In fotbalul romanesc este nevoie de orice, nu se poate face treaba doar cu expertiza internationala. 1. Descentralizarea totala este prima schimbare pe care o vad.

2. Trebuie atrasa lumea la stadioane.

3. Umblat la cutiuta cu sponsoti, pentru ca ei exista, dar fug de ceea ce vad in fotbal. Metodologia, care trebuie scrisa, apoi implemntata.

4. Sistemul competitional, care este un desuet, n-are nicio legatura cu ce cei doi piloni care sunt nesecesari: cantitate si valoare.

Deci nu suntem racordati la la niciun capitol la ceea ce inseamna fotbalul dezvoltat din Europa.

Noi avem in cap probleme electorale, nu sport, iar daca asta-i practica, Puscas nu poate face parte din aceste practici. Sper sa nu mai avem parte niciodata de ceea ce se intampla acum.„, a declarat Marcel Puscas, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Marcel Puscas: „Ma bucur pentru ca unul ca Ionut Lupescu a decis sa intre in aceasta lupta!” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com