luni 24 septembrie 2018 8:31 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Marius Beudeanu, despre amânarea meciului FC Botoșani – Dinamo: „Cu natura mamă nu te joci! E evident că meciul nu se poate disputa”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Marius Beudeanu, despre amânarea meciului FC Botoșani – Dinamo: „Cu natura mamă nu te joci! E evident că meciul nu se poate disputa”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Marius Beudeanu a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre meciul dintre FC Botoșani și Dinamo, care a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a terenului impracticabil. (DETALII AICI)

„Din păcate cu natura mamă nu te prea poți juca și a devenit din ce în ce mai imprevizibilă vremea. Asta e situația, nu ai ce să faci. Mie mi-e milă de oamenii ăștia că îi pun să muncească degeaba. E o muncă fără finalitate, dar așa spun legile jocului și s-au conformat: trebuie să demonstreze că fac tot ce le stă în putință pentru a repune terenul în stare de practicabilitate.

E evident că meciul nu se va putea disputa. Dacă arbitrul decide că terenul este impracticabil, atunci are obligația de a aștepta 60 de minute pentru a vedea dacă în această perioadă de timp terenul poate fi adus în stare de practicabilitate. E greu de crezut că zece oameni pot să lucreze împotriva naturii. Sunt niște prevederi regulamentare destul de rigide, pentru că îi pui pe oameni să muncească, iar peste cinci minute zăpada se depune din nou.

Procedura e foarte clară la nivel internațional. Stai o oră, dacă nu se poate juca mai stai 24 de ore și dacă nici atunci nu se poate juca, meciul va fi reprogramat la o dată ulterioară”, a declarat Marius Beudeanu, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Marius Beudeanu, despre amânarea meciului FC Botoșani – Dinamo: „Cu natura mamă nu te joci! E evident că meciul nu se poate disputa” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com