joi 20 septembrie 2018 12:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina: ”Ne-am bătut joc de generațiile tinere și asta face diferența față de alte națiuni!”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina: ”Ne-am bătut joc de generațiile tinere și asta face diferența față de alte națiuni!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fostul selecționer al echipei feminine de handbal a României, Radu Voina, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre meciul de mâine al naționalei de handbal feminin cu Rusia, la Cluj, în preliminariile Euro 2018:

”Echipa Rusiei este în reconstrucție, ca și echipa României. Sunt multe jucătoare tinere și de o parte, și de alta. Meciul din Rusia nu a fost unul foarte fericit, la Cluj trebuie să jucăm mai bine decât acolo ca să câștigăm.

Am înțeles că mai multe jucătoare cu experiență, ca Oana Manea, Paula Ungureanu și altele, și-au anunțat retragerea. Dacă ele renunță la echipa națională, cred că este un lucru bun să se încerec o revigorare a echipei naționale. Cred că trebuia făcută mai demult, de 2-3 ani, iar jocul nostru ar fi arătat altfel. Primul răspuns pentru Paula a fost unul de mulțumire pentru ce a făcut, poate aștepta și ea un alt gest din partea federației.

Ne-am bătut joc de generațiile tinere și asta face diferența față de alte națiuni, care acordă mare atenție noilor generații și le protejează. Nu trebuie să ne luăm după meciurile de ieri și azi, cu echipe mai modeste, dar avem o tânără generație interesantă. Este o generație care promite și trebuie să avem grijă de ea.

Jocul colectiv al CSM-ului suferă, asta și pentru că au foarte multe vedete din străinătate care trebuie să joace împreună. Helle Thomsen a plecat la niște condiții mai avantajoase pentru ea.”

Radu Voina s-a referit și la campionatul național masculin de handbal, acolo unde Steaua ocupă prima poziție.

”Steaua nu a fost băgată în seamă, echipa joacă acolo unde trebuie să joace, au și doi străini… Urmează un alt campionat, play-off-ul, în care se poate întâmpla orice. Depinda de forma de moment pe care o prind jucătorii, Steaua are șansa ei de a câștiga titlul la handbal masculin”, a declarat Radu Voina, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”.


Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina: ”Ne-am bătut joc de generațiile tinere și asta face diferența față de alte națiuni!” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com