duminică 23 septembrie 2018 11:48 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Ștefan Birtalan: ”Sunt cel puțin cinci naționale de handbal feminin mai bune decât România!”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Ștefan Birtalan: ”Sunt cel puțin cinci naționale de handbal feminin mai bune decât România!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fostul mare handbalist al României, Ștefan Birtalan, a comentat în exclusivitate la Sport Total FM înfrângerea naționalei feminine din jocul de la Togliatti, cu Rusia, scor 25-30. (DETALII AICI)

”Să nu uităm că am jucat împotriva unei campioane olimpice, Rusia a fost mai bună! O înfrângere la cinci goluri nu este ceva care să ne alarmeze, chiar dacă dorința noastră este tot timpul ca România să câștige. Cu Austria cred că ne vom lupta pentru a merge mai departe, nu cu Rusia.

Să nu uităm că sunt cel puțin cinci echipe naționale, printre care Franța, Norvegia, Danemarca, care sunt mai bune decât România. Cristina Neagu este o jucătoare foarte importantă, dar asta nu înseamnă că și celelelate nu sunt de valoare. Cred că avem o echipă națională puternică, capabilă să câștige cu Rusia la Cluj, deși este foarte greu.

Ar fi un avantaj ca Martin Ambros să devină antrenorul lui CSM București, pentru că va avea sub ochii lui tot ce se întâmplă în handbalul din România. Mi se pare anormal ce se întâmplă la CSM de vreo trei ani, cu aceste schimbări dese de antrenor.

Eu m-aș bucura să ne calificăm la Campionatul European din 2020, la băieți. Este dificil, dacă te duci acolo, toți se așteapă ca rezultatele să fie pe măsura tradiției. M-aș bucura să facem o echipă puternică pentru acest turneu final”a declarat Ștefan Birtalan, în emisiunea ”Execuții în direct”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Ștefan Birtalan: ”Sunt cel puțin cinci naționale de handbal feminin mai bune decât România!” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com