vineri 21 septembrie 2018 3:47 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / AUDIO – EXCLUSIV / Un conducător din Liga I îl susține în continuare pe Răzvan Burleanu: „Cred în valorile sale manageriale”
Adpres Market

AUDIO – EXCLUSIV / Un conducător din Liga I îl susține în continuare pe Răzvan Burleanu: „Cred în valorile sale manageriale”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Deși mulți conducători de cluburi s-au reorientat către Ionuț Lupescu, Răzvan Burleanu își păstrează o parte din susținătorii din Liga I.

Este și cazul lui Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, care a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre duelul dintre cei doi contracandidați la șefia Federației Române de Fotbal.

„Eu am o relație foarte bună cu cei din conducerea actuală a Federației Române de Fotbal. Cred foarte mult în poziția de management pe care echipa domnului Burleanu a făcut-o până acum. Eu nu sunt un susținător înfocat al unui om anume, dar cred în valorile de manager ale echipei pe care o are domnul Burleanu acum.

În legătură cu materialele pe care le-a făcut (n.r. despre programul candidaturii lui Răzvan Burleanu), unii spun că nu sunt adevărate. Eu nu cred că nu sunt adevărate, adică nu poate să scrie oricine pe o hârtie orice, dar există un anumit profesionalism, de la modul de a prezenta obiectivele viitoare și realizările de până acum, la modul cum discută oamenii ăștia… pe mine m-au impresionat.

Planurile pe care mi le-au dat mie Burleanu și echipa lui chiar sunt coerente. Pe cuvântul meu, e un document gros prezentat cu cifre, cu date.

Am vorbit și cu domnul Ionuț Lupescu, care este un om civilizat, un om cu o imensă încredere, pe care nu mulți oameni o pot genera, numai că nu am văzut forța managerială de lângă el. N-am văzut cu cine face el managementul Federației Române de Fotbal. Una este partea fotbalistică, dar alta este partea de organizare, pornind de la partea financiară, partea de marketing, strategii”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

 

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Un conducător din Liga I îl susține în continuare pe Răzvan Burleanu: „Cred în valorile sale manageriale” apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com