Dezvaluiri

Austria: Șeful unui clan mafiot din Serbia, și-a tocat rivalii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu ceapă și muștar…

Potrivit autorităţilor austriece, Radoje Z., şeful unui clan mafiot a ordonat ca rivalii săi să fie omorâţi şi daţi prin maşina de tocat. Acesta i-a făcut Ćevapčići (un fel de mici sârbeşti), pe care ulterior i-a gătit pe grătar şi i-a mâncat cu muştar şi ceapa.

Șeful unui clan mafiot din Serbia care acționează în statele din Balcani a dat dovadă de o cruzime rar întâlnită. El și-a tranșat dușmanii, le-a tocat carnea și i-a transformat în Ćevapčići (un fel de mici sârbești). Apoi, după ce i-a făcut pe grătar, i-a consumat cu ceapă și muștar, după cum relatează Ziarul Românesc, care citează o publicație austriacă, Heute.

Povestea a ieșit la iveală după arestarea unuia dintre membrii acestui clan, Veljko B., cunoscut și sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”. Acesta este acuzat că a răpit mai mulți rivali ai clanului, i-ar fi torturat, după care i-a tranșat. Totul s-ar fi petrecut într-o pivniță amenajată special într-o suburbie a capitalei Serbiei, Ritopek.

Folosindu-se de o mașină de tocat carne specială, interlopul ar fi procesat carnea de om și ar fi transformat-o în pastă de mici. Carnea de om, astfel procesată a fost livrată, ulterior, în camioane frigorifice, șefului clanului, Radoje Z. Acesta își are reședința, din câte se pare, în Muntenegru.

În vârstă de 38 de ani, Radoje Z. a ținut să mănânce Ćevapčići preparați din carne de om, făcuți pe grătar, cu muștar și ceapă, după cum relatează martorii. A fost o demonstrație bine calculată, pentru a-și îngrozi dușmanii și rivalii din lumea interlopă.

Si-a hrănit câinii cu o parte din carnea de om
Restul a trimis-o, ca avertisment, dușmanilor săi pe care i-a mâncat.

Președintele sârb Aleksandar Vučić, însuși a fost șocat de dezvăluirile despre atrocitățile comise de liderul interlop. Acesta a promis că autoritățile sârbe îl vor căuta și îl vor condamna pe Radoje Z.

„Îl vom găsi pe Z. oriunde se ascunde în lume, îl vom aresta și condamna pentru faptele sale.”

Luptele dintre interlopi fac zeci de victime în Balcani. Clanul Kavački operează din orașul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi centrul pentru aducerea cocainei din America de Sud.

În confruntările dintre diferitele clanuri de interlopi, care își dispută supremația din Balcani, și-au pierdut viața cel puțin 40 de persoane. Acestea au fost victime ale unor atentate cu armă, fiind împușcați, ori a atacurilor cu bombă. Alți interlopi au fost răpiți și torturați, înainte de a fi uciși.

 

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.